Ondernemers

Organiseer jij een evenement tijdens Koningsdag?

Organiseer jij een activiteit/evenement tijdens Koningsdag en wil je graag het Koningsdag logo gebruiken? Dat kan en dan mag. Speciaal voor Koningsdag Maastricht 2020 ontwikkelde Maastricht Marketing i.s.m. Miranda Reijnders een logo. Je vindt op deze pagina het logo en een korte handleiding. 
Zodra je het logo gebruikt ga je akkoord met de spelregels. Lees deze dus eerst goed door.

Wij vinden het fijn om overzicht te houden wie het logo gebruikt. Als je het logo gebruikt kan je dat laten weten via koningsdag2020@maastricht.nl.

Download de handleiding met logo

Meer informatie

Met vlag en wimpel!

Wist je al dat er een heus vlaggenprotocol bestaat? En dat uitgebreid vlaggen inclusief wimpel alleen tijdens Koningsdag is toegestaan? Aanstaande Koningsdag Maastricht mag je dus vlag én wimpel uit de kast halen . Als jouw pand in de binnenstad van Maastricht ligt en je hebt nog geen vlaggenstokhouder, dan mag je zonder vergunning per pand één vlaggenstokhouder voor één vlag (en wimpel) aan de gevel bevestigen. Deze mag alleen voor onze rood-wit-blauwe vlag worden gebruikt, niet voor reclamedoeleinden. Maar let op: de houder mag niet in natuursteen of hardstenen omlijstingen worden vastgemaakt en moet op minimaal 2.20 meter hoogte hangen. Wil je meer vlaggenstokhouders aan je gevel bevestigen? Dan heb je eerst een omgevingsvergunning  nodig.

Bekijk het vlaggenprotocol

Nieuwsbrief Koningsdag - Ontvang als eerste het nieuws over Koningsdag 2020

Wil jij als ondernemer ook volledig op de hoogte blijven over Koningsdag Maastricht 2020? WIl je als eerste weten welke route het Koningspaar loopt of wat het volledige programma wordt? Laat hieronder dan je gegevens achter en ontvang als eerste al het nieuws over Koningsdag. Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring

 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *